wat kan ik doen?

een projectvoorstel indienen

Als je de voorwaarden hebt doorgelezen en denkt dat jouw project (aan de meeste) voorwaarden voldoet, kun je hier een projectvoorstel indienen. Je kunt het ingevulde formulier naar ons mailen en wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Twijfel je of jouw project aan de voorwaarden voldoet of heb je andere vragen, mail of bel ons gerust. Wij kunnen je vast verder helpen!

Hier vind je het formulier: Projectvoorstel Chocolonely Foundation

kom in actie!

Je kunt van alles doen om jouw steentje bij te dragen aan het realiseren van onze missie. Zo hebben leerlingen van het Maartenscollege uit Haren een sponsorloop georganiseerd en is er al een paar keer een Fairtable georganiseerd waarvan de opbrengst gedoneerd werd aan de foundation.

Heb je een idee, maar wil je met ons overleggen hoe je het 't beste aan kunt pakken, wil je een bepaald project steunen, wil je meer weten over een specifiek project of wil je meer weten over de foundation zelf, kom in actie en bel of mail ons! 

doe een donatie

Door een donatie te doen draag je direct bij aan het dichterbij brengen van een 100% slaafvrije cacaoketen. Onder het kopje projecten kun je lezen welke projecten er op dit moment worden uitgevoerd. We plaatsen regelmatig updates met foto's, zodat je kunt bij houden wat voor activiteiten er plaats vinden en wat de status van de projecten is.

IBAN: NL60RABO0135712548 t.n.v. Stichting de Chocolonely Foundation